среда, 11 марта 2020 г.

Акварель

Всегда восхищаюсь работами где умеют сбрызнуть бумагу водой, небрежно мазнуть кистью и уже красиво. Для меня это выглядит как подлинная магия. Любые мои попытки взять кисть в руки и делать что-либо за границами штампа казались мазней. И вот пришол момент переступить через себя.
I was always amazed bu watercolor cards, a little bit of water, few brush strokes and masterpiece is ready. It is a pure magic for me. All my attempts to draw outside stamper image was a disaster. And now it is time to face my fears!
Так как из акварели у меня только карандаши то в ход пустила реинкеры от Дистресс. Я не в восторге от этой открытки но я определенно рада как плавно вышел цвет, как к месту эти несколько брызг, и самое главное я теперь не так боюсь замочить свою бумагу ))
As long as I have only watercolor pencils, I have used Distress refills. I am not obsessed with this card, but I am pretty happy haw smooth color is, how gentle spathes are. And now I am not so afraid to wet my paper.
На эти эксперименты меня вдохновило задание от Happy Little Stampers.
I was inspired by Happy Little Stampers
Всем яркого и солнечного дня!
Have a bright and sunny day!

2 комментария:

  1. You faced your fears very well! This is an amazing card and such wonderful gradiation of colors!

    Thank you for sharing your work in our Happy Little Stampers watercolor challenge & we hope you will join us again in the next HLS Challenge!.
    Anna – Design Team member at Happy Little Stampers

    Visit my blog - Crafty Anna Studio.
    You can also find me on Instagram - CraftyAnna Studio
    Thank you!

    ОтветитьУдалить